Николай Георгиев увери съгражданите си, че ще продължи да се застъпва

...
Николай Георгиев увери съгражданите си, че ще продължи да се застъпва
Коментари Харесай

Кметът на Кресна напусна редиците на БСП

Николай Георгиев увери съгражданите си, че ще продължи да се застъпва с цялата тежест на своя престиж за техните права и достолепие

Кметът на Кресна Николай Георгиев напусна Българска социалистическа партия и хвърли партийната си брошура, заяви самият той в късните часове в четвъртък.

Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на Българска социалистическа партия в град Кресна, считано от 03.11.2022 година, кметът на Община Кресна, господин Николай Георгиев, приключи своето участие в Българска социалистическа партия.

Като жител, господин Георгиев приема за своя единствена политическа идея отсега нататък ползите на своите съграждани и заявява още веднъж пред тях верността си към правилата на свободата, мира, хуманизма, равенството и справедливостта. Г-н Георгиев акцентира пред тях, че ще продължи да се застъпва с цялата тежест на своя престиж за техните цивилен права и за опазването на тяхното персонално и групово достолепие. Той остава правилен на своите убеждения и ще продължи да се бори за постигането на правова и обществена страна в Република България.

Като кмет на община Кресна, господин Николай Георгиев намира за по-почтено, по-честно и по-отговорно да продължи да извършва своите функционалности, без да се преценява в бъдеще с партийната дисциплинираност или решенията на партии, тъй като в избрани случаи те могат да се разминават с ползите на локалната общественост. Както до момента, само че с още по-голяма независимост на волята, господин Георгиев ще продължи да слага в основата на всички свои дейности интереса на своите съграждани и да отстоява техните дела, само че без да робува на партийно доктринерство.

Г-н Николай Георгиев се обръща с зов към представителите на всички политически партии в община Кресна и към своите съграждани, без значение от техните пристрастия, да се водят във всичките си дейности само и единствено от ползите и волята на локалната общественост.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР